A Nescafé® Dolce Gusto® kávégépek, kávékapszulák és kiegészítők a kiváló minőség garanciái. A SPAR Magyarország üzleteiben az augusztus 15-én induló új pontgyűjtő akcióval a hűséges vásárlók az otthonukba varázsolhatják a legkellemesebb kávéházi élményeket.

A kávészemek élénkítő hatását az ókor és a középkor fordulóján fedezték fel Afrikában, ahonnan főzött frissítő italként arab kereskedők közvetítésével jutott el az 1600-as évek Európájába, majd a pörkölt kávébabból készített frissítő meghódította az egész világot. Ma már el sem tudnánk képzelni nélküle a reggeleinket.

A SPAR legújabb hűségakciójával ismét egy kiváló márkával jutalmazza hűséges vásárlóit a kávézás modern művészetét kínálva: a Nescafé® Dolce Gusto® kávékapszulákat, kávégépeket és kiegészítőket úgy tervezték, hogy a fogyasztók az ínycsiklandó italok minden egyes kortyában érezzék a minőséget.

„A SPAR Magyarország a kezdetek óta magas minőségű élelmiszerekkel látja el a vásárlóit, amelyek fogyasztásához stílusos és színvonalas eszközöket is biztosít. Legújabb hűségakciónkban egymásra talál a nívó és a forma: a Nescafé® Dolce Gusto® rendszerek különlegessége, hogy az ízletes tejkapszuláknak köszönhetően pillanatok alatt valódi kávécsodákat lehet készíteni anélkül, hogy tejet kellene habosítani vagy tejtartályt mosogatni. A vásárlók pillanatok alatt igazi kávéházi élményt varázsolhatnak otthonukba, hiszen a korszerű kávégépek mellett a márka exkluzív kávékapszuláihoz és különleges kiegészítőihez is kedvezményesen juthatnak hozzá” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A promócióban szereplő nyolcféle termék között megtalálható a Nescafé® Dolce Gusto® Piccolo Antrachite, illetve az Esperta kapszulás kávéfőzőgép, valamint a – finn topdesigner, Harri Koskinen tervezte – 24 kapszula tárolására alkalmas Nescafé® Dolce Gusto® forgatható fém kapszulatartó. Az akcióban választható továbbá a márka kétdarabos latte macchiato üvegpohár szettje, az espresso vagy cappuccino porcelán csészekészlet – 2-2 darab csészével és aljjal –, illetőleg a 16 darabos Essenza di Moka kávékapszula-csomag, valamint a zsírmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmazó Cappuccino skinny/light tej-és kávékapszula

kombináció. A termékeket a pontok összegyűjtését követően, 30-62%-os kedvezménnyel vehetik meg a vásárlók, de hűségpont nélküli áron is megvásárolhatóak.

A pontgyűjtő akció 2019. augusztus 15-én indul és 2019. szeptember 25-ig tart a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A vásárlók minden elköltött 1.000 forintjuk után 1 hűségpontot kapnak, amelyet gyűjtőfüzetbe ragaszthatnak. Ha egy pontgyűjtő füzetben összegyűjtenek 10 vagy 30 db matricát, megvásárolhatják a 8-féle Nescafé® Dolce Gusto® termék egyikét kedvezményes áron. Amennyiben 30 pontot gyűjtenek össze a gyűjtőfüzetben, választhatnak, hogy a 30 ponthoz tartozó kedvezményes áron vásárolják meg a kávéfőző gépek egyikét, vagy a 10 pontos termékekből választanak 3 darabot, mindhárom termék kedvezményes árának egyidejű megfizetése mellett. A gyűjtőfüzetbe lehetőség van 20 pontot is beragasztani, ekkor 2 db termék 10 hűségpontos árhoz tartozó kedvezményes darabáron vásárolható meg, mindkét termék kedvezményes árának egyszerre történő megfizetése mellett. A vásárláshoz le kell adni a szükséges 10, 20 vagy 30 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel vagy termékekkel együtt a pénztárnál, és a SPAR munkatársai azonnal érvényesítik a kedvezményt.

A hűségpontok beváltására 2019. augusztus 15. és 2019. október 6. között lesz lehetősége a vásárlóknak az árukészlet erejéig.