"Süti" információ ezen a weboldalon

Azért, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk weboldalunkon. Ha továbbra is a beállítások változtatása nélkül marad a honlapon, azt feltételezzük, hogy Ön elégedett azzal, hogy minden "sütit" megkap a honlapján. Ha szeretné, bármikor meg tudja változtatni a cookie beállításokat. Viszont ez esetben nem tudjuk garantálni weboldalunk megfelelő működését. 

Hírek

„Mini Borjú párizsi“ a Wiesbauer-Dunahústól: Készüljünk fitten az érkező iskolakezdésre!

Néhány héten belül ismét gyermekek, fiatalok százezrei térnek vissza a szünidőből az iskolába. Ezért fontos arról döntenünk, mely termékeket válasszuk a tízórai elkészítéséhez. A Wiesbauer-Dunahús a "Mini Borjú párizsit" ajánlja ehhez. Ez a finom, sovány, friss felvágott-specialitás három különböző, ínycsiklandó ízben kapható.

Utazás a söröskorsók körül  Sörkülönlegességeket fejlesztenek a Szent István Egyetem kutatói

 

A Szent István Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékének munkatársai nevéhez olyan sörkülönlegességek megalkotása fűződik, mint az ősi magyar búzafajtából készült biosör, a gyömbér- vagy tokaji aszún érlelt sör. Szintén számos izgalmas variáció – mint például a kávés, csokoládés, mézes, bodzás, chilis, homoktövises sörök megalkotása is a tanszék nevéhez köthető. Augusztus 7-én, a Sör világnapján érdemes megismerni ezeket a hagyományos ízektől eltérő kuriózumokat is.