450 palack vitaminitalt adományozott az akasztói R-Water Kft. a Kiskunhalasi Mobil Járványkórháznak, ezzel is segítve az intézményben dolgozók immunrendszerének erősítését.

„Soha nem látott erőfeszítéseket tesz a halasi járványkórház valamennyi munkatársa azért, hogy a régióban élő emberek megfelelő ellátást kapjanak a koronavírus járvány idején. Köszönetünket szerettük volna kifejezni az egészségügyi dolgozóknak. Az adományunk a Power Fruit termékünk volt, amit Akasztón palackozunk a világ minden pontjára. Legfőbb jellemzője, hogy a gondosan összeválogatott hatóanyagok segítséget nyújtanak a mindennapi kihívások során, és hatékonyan támogatják az immunrendszert. Bízunk benne, hogy az orvosok, ápolók mindennapi munkáját ebben a formában is segíteni tudtuk” – mondta Nagy-Parádi Tímea, az R-Water Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Nem ez az első alkalom, hogy az akasztói vállalat jelentős adományokat tesz az összefogás jegyében. Idén nyáron három raklapnyi gyermek vitaminitalt adományoztak a Katolikus Karitásznak. Az adomány több mint 3.200 palackot jelentett, amit a rászoruló gyerekek a nyári táborozások során tudtak elfogyasztani.

Az R-Water Kft. tavasszal a pandémia első hullámában a Máltai Szeretetszolgálatnak több mint 7 millió forint értékben adakozott vitaminitalokat az immunerősítés jegyében. A segítség rászoruló családok, idősotthonok, hajléktalanszállók és gondozók között került szétosztásra országosan. Az 50 raklapnyi, csaknem 54.000 palack 3 féle kategóriájú – C és D3 vitaminos, B-vitamin komplexet tartalmazó és multivitaminnal dúsított - funkcionális italok a szeretetszolgálat kecskeméti raktárába kerültek, ahol a karitatív szolgálat gondoskodott igazságos elosztásukról.