Az Országos Mentőszolgálat a jelenlegi egészségügyi helyzetben nap mint nap erőn felül teljesít, így kifejezetten jól jön az energizáló segítség. Annak érdekében, hogy a frontvonalon dolgozók mindig a maximumot nyújtsák, a Veresi Paradicsom 1000 kilogramm paradicsommal támogatja munkájukat.

„Cégünk életében mindig kiemelkedő szerepet szántunk a jótékonykodásnak, és ez a szemlélet az utóbbi időszakban még inkább felerősödött. A járványhelyzet idején még fontosabb, hogy kiemelten a frontvonalon szolgálatot teljesítők, az egészségügyi dolgozók, a mentőápolók, és mentősofőrök napról napra energikusak, egészségesek legyenek. Mi most ehhez szeretnénk hozzájárulni, így 1000 kilogramm vitaminban gazdag Veresi Paradicsommal kívánjuk segíteni az egészségügyi dolgozók jóllétét, amelynek nagy része csúcsminőségű Cukorfalat paradicsom” – mondja Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom Kft. ügyvezető igazgatója.

A Veresi Paradicsom hazánkban egyedülálló módon kizárólag Veresegyházán termeszthető. Ebben a paradicsomban akár 300%-kal is több tápanyag található, mint az import zöldségekben, mivel a bogyók a tövön érnek meg és nem a szállítás közben. Mindenféle vegyszertől és káros anyagtól mentes, mézédes paradicsom, amely beltartalmának köszönhetően csökkenti a fáradtságérzetet és serkenti az agyműködést is. A Cukorfalat paradicsom édességi foka a szőlőével vetekszik.

Az Országos Mentőszolgálat hazánkban egyedülálló módon egységes szervezetként működik, aminek számos előnye van az életmentésben. Az országszerte szolgálatot teljesítő 8500 bajtársunk a koronavírus járvány idején is példamutatóan ellátja feladatát. Az elmúlt időszakban sok támogatás, segítség érkezett a Mentőszolgálathoz, a mostani is egy értékes figyelmesség a dolgozóink felé. A tápanyagban gazdag paradicsom növeli a koncentrációt és csökkenti a fáradékonyságot, ami a jelenlegi megterhelő időszakban különösen fontos. Az anyagi és tárgyi segítségen túl minden apró figyelmesség sokat jelent számunkra, akár egy integetés az ablakból, egy köszönöm, ezek fontos erkölcsi elismerések” – köszöni meg a támogatást Győrfi Pál a Mentőszolgálat nevében.

 

(Fotó: Szécsi István)