Néhány héten belül ismét gyermekek, fiatalok százezrei térnek vissza a szünidőből az iskolába. Ezért fontos arról döntenünk, mely termékeket válasszuk a tízórai elkészítéséhez. A Wiesbauer-Dunahús a "Mini Borjú párizsit" ajánlja ehhez. Ez a finom, sovány, friss felvágott-specialitás három különböző, ínycsiklandó ízben kapható.

A 300 grammos, önkiszolgáló hűtőpultban kínált "Mini Borjú párizsi" ideális egy változatos és gyorsan elkészíthető tízóraihoz az iskolában. A klasszikus "Mini Borjú párizsi" mellett mindenképp érdemes kipróbálni a paprikás és a sajtos ízesítésűt is! Ízlés, kedv és hangulat szerint választhatunk közülük, de variálhatjuk is őket egy szelet kenyérre fektetve, paprikaszeletekkel, paradicsommal, vagy bármely más zöldséggel körítve. Aki kiadósabb tízóraira vágyik, majonézzel is megbolondíthatja a szendvicskreációt. Vörösáru specialitásunk szeletvastagságát magunk határozhatjuk meg, a szeletelés előtt a tökéletesen párazáró műbelet könnyen el tudjuk távolítani és szépen tudjuk felszelni a terméket.

Ez a felvágott-specialitás elsősorban a magas borjúhústartalmával emelkedik ki. Emellett a csekély, mintegy 12%-os zsírtartalmának és alacsony kalóriatartalmának köszönhetően ez a sovány felvágott kitűnő választás az egészséges táplálkozást követők számára. A három ízvariációban kapható "Mini Borjú párizsi" egy klasszikus vörösáru, kellemes puha állománnyal és zamatos, fenséges ízvilággal. Igaz, nem az alsó árkategóriába tartozik, mégis a legkitűnőbb alternatívát nyújtja egy ízletes, zsírszegény tízóraihoz a piacon megtalálható számtalan olcsó harapnivalókhoz képest.

A Wiesbauer- Dunahús a háromféle csomagolt "Mini Borjú párizsin" kívül számtalan egyéb kiszerelésben kínálja a "Borjú párizsit" mind a csemegepultban, mind az önkiszolgáló hűtőpultokon.

Azt tanácsoljuk, hogy töltsék fel hűtőszekrényeiket mindhárom ízű "Mini Borjú párizsival", hogy fitten készen állhassanak a közeledő iskolakezdésre!