Tudásanyaggal, bevált gyakorlatokkal és professzionális higiéniai praktikákkal segíti a vállalkozásokat a biztonságos újraindulásban a Tork a COVID-19 világjárványra reagálva. A „Tork Biztonságos Munkavégzés” program a legnaprakészebb higiénia terén megjelenő információk és tanácsok könnyen hozzáférhető forrása. A professzionális higiénia globális vezetőjeként a vállalat évtizedes tapasztalatára alapozott tudásanyagokat oszt meg a legújabb közegészségügyi és WHO ajánlásokkal kiegészítve, hogy segítséget nyújtson a kórokozók elterjedésének megakadályozásában és a munkavállalók biztonságos munkakörülményeinek biztosításában.

 A tudástár eszközkészletet (pl. letölthető és falra kitehető információs anyagokat, higiéniai tájékoztatókat) biztosít többek között az élelmiszerboltok, gyógyszertárak, gyártóüzemek és vendéglátóhelyek számára, hogy biztonságosabb és higiénikusabb körülményeket teremthessenek a munkavállalók és a vásárlók számára a világjárvány idején és azon túl is.

 A tudástár itt érhető el: https://www.tork.hu/torkcampaigns/corona-virus .

A weboldalon emellett további információt találni arról, hogy a Tork miként támogatja a vállalkozásokat a koronavírus járvány alatt.

 Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet élelmiszerüzleteknek és gyógyszertáraknak

 A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet élelmiszerüzleteknek és gyógyszertáraknak ajánlásai a következőket tartalmazzák:

 • Megfelelő kézhigiénés protokoll az áruházban dolgozók számára, ideértve a betartás javításának módjait is.
 • Ötletek a személyi higiénia javítására az üzletek dolgozói és vásárlói számára.
  Továbbfejlesztett felülettisztítási protokoll annak biztosítása érdekében, hogy az üzletek higiénikusak maradjanak.
 • Az adagoló elhelyezésére vonatkozó ajánlások a kézhigiénia elősegítésére az üzlet dolgozói és vásárlói számára az egész bolt területén.

 Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet gyártóüzemeknek

 „A gyári, üzemi, építőipari területeken fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy biztosítsák az emberek ellátását a járvány időszakában. A Tork Biztonságos Munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet pedig segít nekik abban, hogy rendelkezzenek a szükséges erőforrásokkal a tisztítási folyamatok hatékonyságának fokozásához hozzájárulva munkahelyük biztonságosabb működéséhez”- foglalta össze Jenny Turner az Essity Professional Hygiene Industry Marketing Igazgatója.

 A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet gyártóüzemeknek ajánlásai a következőket tartalmazzák:

 • Helyes kézhigiéniai protokoll az építkezésen dolgozók számára, beleértve a kézhigiénia betartásának javítását.
 • Továbbfejlesztett felülettisztítási protokoll annak biztosítása érdekében, hogy a gyártási munkaterületek higiénikusak maradjanak.
 • Javaslatok a munkahelyek szokásos működési eljárásainak felülvizsgálatára a fizikai távolságtartási intézkedések alkalmazása érdekében, alternatív ajánlásokkal, amennyiben a fizikai távolságtartás nem lehetséges.

 Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet vendéglátóipari vállalatoknak

 „Az éttermek üzemeltetőinek gyorsan meg kellett változtatniuk üzleti modelljüket, hogy alkalmazkodhassana a közösségi távolságtartásra vonatkozó iránymutatásokhoz” - mondta Hanneke Kuipers, Az Essity Professional Hygiene, Foodservice marketing igazgatója. "A Tork Biztonságos Munkavégzés vendéglátóipari vállalatoknak eszközkészlete segíti az üzemeltetőket az új normálhoz való alkalmazkodásban, gondoskodva arról, hogy a kéz - és személyi higiénia továbbra is megfelelő prioritást kapjon az ügyfelek megnyugtatása érdekében a jövőben is.”

 A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet vendéglátóipari vállalkozásoknak ajánlásai a következőket tartalmazzák:

 • Megfelelő kézhigiéniai protokoll az éttermi dolgozók számára beleértve a kézhigiénia betartásának javítását.
 • Az éttermi dolgozók személyes higiéniájával kapcsolatos bevált gyakorlatok.
 • Javaslatok az éttermi felületek megfelelő tisztítására és fertőtlenítésére vonatkozóan a kórokozók terjedésének csökkentése érdekében.
 • Javaslatok az adagolók elhelyezéséhez a megfelelő higiéniai gyakorlatok és protokollok alkalmazásához az éttermek teljes területén.