A Garnier 1 millió Euroval járul hozzá - a Francia Vöröskereszt segélyszervezeten keresztül - a Nemzetközi Vöröskereszt és a Nemzetközi Vörös Félhold mozgalmak támogatásához a COVID-19 elleni küzdelemben.


Ezek a szervezetek sürgős segítséget nyújtanak a legsebezhetőbb emberek számára, akiket az új koronavírus a legjobban érint.

A L’Oréal Csoport COVID-19 járvány elleni küzdelmet támogató szolidaritási kezdeményezésének részeként a Garnier több millió alkoholos kéztisztító gélt fog előállítani és eljuttatni kiskereskedő partnereinek alkalmazottai számára. Magyarországon összesen közel 15 000 darab termék kerül kiosztásra, s többek között a következő partnereinknek biztosítjuk a támogatást: Rossmann, dm, Douglas és Müller drogériák, Auchan, Tesco és Spar áruházláncok, valamint a diszkontőrök, és e-kereskedelmi partnereink. A kéztisztító gélek szétosztása révén a Garnier védelmet és támogatást kíván nyújtani és egyben szeretné kifejezni háláját azoknak, akik fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy a mindennapi életünk továbbra is gördülékenyen működhessen.

“A Garniernél felelősségünknek tartjuk támogatni azokat, akik a frontvonalban dolgoznak nap mint nap és akik segítenek megvédeni a társadalom legsebezhetőbb tagjait szerte a világon.” – mondta Adrien Koskas, a Garnier globális márkaigazgatója.

A Garnier PureActive kéztisztító gélek 2020. júniusától fogyasztóink számára is elérhetőek lesznek a drogériékban.