„A vásárlók szeretik, ha maguk választhatják ki az adott termékből a kívánt mennyiséget” Egy átlátható vásárlási tapasztalattal kényeztesse vásárlóit az ömlesztett áruk által.

A kereskedők által tapasztalt legnagyobb kihívások egyike elérni, hogy a vevők megkülönböztessék őket, és hogy sikerüljön vásárlókat bevonzani.

Az ömlesztett árutartályok megkülönböztetést nyújtanak az üzlet számára a versenytársakkal szemben, és lehetőséget teremtenek az árrés növelésére. Ugyanakkor az ömlesztett termékek kevesebb hulladékot eredményeznek, kielégítve ezzel a környezettudatos fogyasztók igényeit.

A műanyag és más csomagolóanyagok mennyiségének csökkentése kiemelt fontosságú a fogyasztók, és ezért a kiskereskedők számára is. Egyfelől a hulladékkerülés általános elterjedése a vásárlás során a kis, csomagolásmentes üzletek és organikus termékekre szakosodott piacok megjelenését eredményezi. Másik oldalon pedig a nagy, modern szupermarketek állnak, amelyek új vásárlási élményt akarnak nyújtani a fogyasztóknak, valamint azt a lehetőséget, hogy saját maguk dönthessenek arról, hogy mennyit vásárolnak. A HL Display felhasználóbarát ömlesztettáru-rendszere megfelel az élelmiszer-kiskereskedelemben e téren jelen lévő trendeknek.

A gabonaféléket, rizst, tészta- és dióféléket, szárított gyümölcsöket, kávét, teát és az édességeket az áttetsző, BPA-mentes tartályokból adagolhatja a fogyasztó. Ez egyrészt biztosítja a különleges vásárlási élményt, másrészt pedig lehetőséget biztosít a szükséges mennyiségek testre szabására és a termékek tetszőleges keverésére, a fogyasztók ízlésének és igényeinek megfelelően. Mindez csökkenti az élelmiszer-pazarlást is.

Néhány európai országban - különösen az Egyesült Királyságban, Franciaországban és a skandináv országokban - az úgynevezett „hulladék nélküli” megoldások virágkorukat élik, amelyek egy divatos lehetőséget jelentenek az önkiszolgáláshoz a szakosodott üzletekben, de lassan a szupermarketekben is. Példaként, 2018 novemberében a HL Display elnyerte az egyik áhított POPAI díjat az angliai EAT17-ben beszerelt tartályokért.

Az adagolók használata a szupermarketekben mindenki számára hasznos helyzetet teremt: az ügyfeleknek nyújtott vásárlási élményen túl, a kiskereskedelem a csomagolás nélküli élelmiszerek értékesítésének trendjéből is profitál.

 

Az adagolóedények előnye, hogy az ügyfél azonnal meggyőződhet az áruk minőségéről a kinézetük alapján. Különösen olyan termékek esetén, mint például a tea, a kávé, a gyógynövények, diófélék és szárított gyümölcsök, ez további optikai vásárlási impulzust eredményez. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az átlátszó tartályokban lévő élelmiszerek láthatósága miatt az értékesítés akár kétszámjegyű növekedése is reális. Az alacsonyabb csomagolási költségek a végfelhasználó javát szolgálják.

HL Display Magyarország & Románia,
www.hl-display.ro

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +40 721 211 126, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +40 21 319 48 11