A Wiesbauer-Dunahús idén ősztől megújult honlappal jelentkezik a www.wiesbauer-dunahus.hu honlapcímen. Ezen keresztül az élelmiszerkereskedelmi partnerek, valamint a fogyasztók is megismerkedhetnek közelebbről az ízletes és minőségi termékekkel!

A Wiesbauer-Dunahús kínálatát a magyar fogyasztók körében nagyon kedvelt négy fő termékcsoport – virslik,
grill, felvágottak és további specialitások – mentén mutatja be. A termékfotók mellett és egy kis rövid termékleíráson kívül a tápérték- és allergén adatok is megtalálhatóak.

A Wiesbauer-Dunahús megújult honlapján természetesen a vállalatról, valamint a teljes Wiesbauer-csoportról is tájékozódhat. Ezenkívül a honlapról letölthetőek az évek óta nagy népszerűségnek örvendő kézi receptfüzetek, melyekben egyszerűen elkészíthető ételötleteket talál.

A Wiesbauer-Dunahús folyamatosan frissített honlapján informálódhat a vállalat termékfejlesztéseiről, technikai fejlődéséről, a nyereményjáték részleteiről,valamint aktuális állásajánlatairól.

2019. ősz: Vonzó nyereményjáték az újhonlapon

A Wiesbauer-Dunahús megújult honlapján keresztül a fogyasztók 2019 őszén egy nyereményjátékon vehetnek részt, amivel értékes és vonzó nyereményekre tehetnek szert. Hetente kisorsolnak például egy eredeti Sacher tortát exkluzív fadobozban és a játék végén fődíjként egy hétvége kerül kisorsolásra, amelynek során péntektől vasárnapig 2 fő pihenhet a világhírű Sacher Szállodában gyertyafényes vacsora kíséretében. Ezekkel a nyereményekkel a Wiesbauer-Dunahús tudatosan helyezi középpontba a top virslitermékét, a Wiesbauer Prémium Sacher virslit, mivel egyre több magyar vásárló hajlandó többet költeni az ünnepi alkalmakkor, mint például karácsonykor és szilveszterkor, hogy valami egészen különleges kerüljön az ünnepi asztalra.

 

 

 

(foto: Wiesbauer-Dunahús)