A  Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) „Fenntartható jövőért” Vezető nő díj egyik nyertese Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója lett, amellyel azokat a vezetőket ismerik el, akik a Fenntartható Fejlődési Célok megvalósításához szakmai munkájukkal aktívan hozzájárulnak.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (Business Council for Sustaible Development inf Hungary, BCSDH) célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa a fenntarthatóság bármely területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményt. 2015-ben az ENSZ 193 tagállama által 17 pontban elfogadott Fenntartható Fejlődési Célok (Sustainable Development Goals, SDG) egyik meghatározó eleme az egészséges élet és jólét biztosítása korosztálytól függetlenül mindenkinek. Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója ennek megvalósítása érdekében tett szakmai munkájáért vehette át a mai napon a BCSDH „Fenntartható jövőért” Vezető nő díjat.

A szakember az elmúlt 16 évben – többek között – a K&H mozdulj! sport, valamint a K&H gyógyvarázs gyermekegészségügyi programok elindításával  hosszú távon aktívan tett a hazai lakosság egészséges életmódjának eléréséért és a gyermekek mihamarabbi gyógyulásának segítéséért. Az ő nevéhez fűződik a K&H gyógyvarázs mesedoktorok program elindítása, amely a mese erejével tesz a gyerekek lelki gyógyulásáért. A társadalom széles köreinek bevonását és a folyamatos megújulásra törekvést pedig jól példázza, hogy a tömegsport, az élsport és a parasport mellett a K&H tavaly óta az e-sport területét is támogatja, és tevékenyen részt vesz a sportág hazai fejlődésében és az elkötelezett, kiváló teljesítményt nyújtó fiatal tehetségek felkarolásában. Mindezek eredményeként a hazai gyermekegészségügyi intézmények 473 alkalommal kaptak mintegy 681 millió forint értékű műszertámogatást, közel 60 ezer K&H gyógyvarázs mesedoktor van az országban, több százezer amatőr sportoló vehetett részt K&H sporteseményeken, és a K&H támogatásával zajlott az egyetlen hazai e-sport arénában az első verseny, a K&H e-kupa FIFA20 bajnokság idén.