Az Absolute Live évek óta a magyar piac egyik vezető sportitalgyártó cége most kifejezetten a gyerekek szervezetének igényeihez igazodó Fit Kid sportitalokkal jelent meg.
Ezzel egy hiánypótló terméket hoztak a piacra, ami egyedülálló innovatív ital az egészséges életmódot folytató fiatalok számára.

A hidratálás fontosságát és a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel jótékony hatását a mindennapjainkban nem lehet eléggé hangsúlyozni. De vajon elég ez egy fejlődésben lévő szervezetnek sportolás közben is? A gyerekek szervezetének 30-60 perces intenzív mozgás után olyan feltöltődésre van szüksége, ami vízzel már nem megoldható.

 


A Fit Kid sportitalt 6-16 éves korú gyerekeknek ajánljuk, akik egészséges életmódot folytatnak, és heti rendszerességgel sportolnak.
Mivel minden sport más területeket mozgat át és különböző igénybevételnek teszi ki a gyerekek szervezetét, nem is kérdés, hogy más-más típusú sportital szükséges a különböző mozgásformákhoz.

Az Absolute Live háromféle koffeinmentes gyerek sportitala közül kettő teljesen cukormentes. A harmadik egy izotóniás ital az intenzíven edző gyerekek számára, hiszen a lassan felszívódó szénhidrát tartalma miatt folyamatos energiát biztosít a hosszútávú edzések során.
Mindhárom sportital hozzáadott vitaminokkal javítja a gyermekek sport teljesítményét, és támogatja immunrendszert is.

A málna ízű Fit Kid multivitamin sportital energiamentes, szénsavmentes forrásvíz alapú üdítőital, hozzáadott C- és 7 féle B-vitaminnal, édesítőszerekkel. A hozzáadott vitaminok segítenek a koncentrációban, csökkentik a fáradtságérzetet, energizálnak és segítenek az izomszövetek építésében.

Az eper-guava ízű Fit Kid izotóniás szénsavmentes forrásvíz alapú üdítőital, szőlőcukorral, gyümölcscukorral, szukrózzal, maltodextrinnel, sóval, hozzáadott B-vitaminokkal, édesítőszerekkel is sok gyerek kedvence lehet. Négyféle cukortartalmának köszönhetően hosszantartó energiát biztosít. Támogatja az immunrendszert, és serkenti a regenerálódást.

A narancs-kaktuszfüge ízű Fit Kid immunity sportital energiamentes, szénsavmentes forrásvíz alapú, hozzáadott C- és D- vitaminokkal, édesítőszerekkel a harmadik íz a termékcsaládban. A hozzáadott vitaminok támogatják a szervezet fejlődését, javítják a sportteljesítményt, erősítik a csontokat és csökkentik a fáradtságot.

Az Absolute FIT KID sportitalok 0,6L-es űrtartalmának köszönhetően kiválóan alkalmasak arra, hogy minden edzésnapra betegyünk egyet a gyerekek táskájába, ezzel támogatva egészségüket és sportfejlődésüket.

 

 

(x)