Jubileumi játékot hirdetett hazánk egyik legkedveltebb kávémárkája: 50 éves születésnapja alkalmából az OMNIA országosan több mint 3000 nyereményt sorsol ki vásárlói között. A nagyszabású promóció teljes kivitelezésében a HTX Advertising & Event volt a márka partnere.


A Jacobs Douwe Egberts Hu Zrt. legkedveltebb hazai kávémárkája, a kiemelkedően magas elismertégnek örvendő, immár 50 éve a piacon lévő OMNIA jubileumi évfordulóját a fogyasztóival együtt szerette volna megünnepelni. Ezért nagyszabású, országos promóciót hirdetett, amelyben a teljes termékportfóliója részt vesz, ráadásul a kisorsolásra kerülő ajándékok száma is meghaladja a 3000-et.
A márciusban kezdődő és májusig tartó aktivitás során minden hónapban számos nyeremény talál gazdára, a fődíj pedig egy SEAT Arona személygépkocsi. Akár már egyetlen csomag OMNIA megvásárlásával be lehet csatlakozni a játékba, amennyiben a vevő feltölti a www.ominiaszulinap.hu promóciós weboldalra a beszerzést igazoló számla AP kódját vagy sorszámát. Aki pedig többször is vásárol, tovább növeli nyerési esélyeit!

Omnia50 kv
Az első hónap eredményei óriási népszerűségről tesznek tanúbizonyságot, hiszen eddig több mint tízezren jelentkeztek a játékosok körébe. A márka arra hívja fel a figyelmet aktivitása során, hogy szülinapja, mint ahogy egy jó kávé is, összehozza a barátokat, családtagokat és az ünnepi pillanatokat az OMNIA még emlékezetesebbé teszi.
A promóció koncepciójának, mechanizmusának kidolgozásában, valamint a teljes körű lebonyolításban a márka partnere a HTX Advertising & Event, amely több körös tenderen nyerte el a munkát. A kommunikáció során tv-s tag, eladáshelyi reklámeszközök és online kampány is támogatja a játék megismertetését. Érdemes figyelemmel követni a márka facebook oldalát is, mert májusban további szülinapi aktivitások várnak a fogyasztókra.