A Magyar Sörgyártók Szövetségének (MSSZ) kiemelt éves rendezvénysorozata, a sör és a gasztronómia kapcsolatát erősítő Sör mi több (SMT) az innováció jegyében számos újdonsággal rukkolt elő az elmúlt bő fél évben.

Áprilisban különleges sör és BBQ ételpárosításokkal nyitottuk a szezont, majd rendhagyó receptúrák alapján készült sörkoktélokkal leptük meg a hazai sörszerető közösséget, legutóbb pedig elkészítettük a Sör mi több sörfagylaltot kétféle, meggyes és karamellás ízben.

Természetesen a nyár végi-ősz eleji időszak sem múlhat el aktivitás nélkül; a hagyományokat folytatva idén is keressük hazánk legjobb sörkorcsolyáit!

A Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017 elnevezésű pályázatot három kategóriában: búza, láger, barna, a Sör Világnapján, augusztus 4-én hirdetjük meg.

A szeptember 4-ig tartó megmérettetésre HORECA szakemberek jelentkezését is várjuk.

sorkorcsolya2016 01

A beérkezett pályaműveket szakértő zsűri bírálja el és díjazza.

A győzteseknek szeptember 14-én, egy szakmai kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött rendezvényen nyújtjuk át az értékes elismeréseket. 

 

Pályázat neve: Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017 

Jelentkezés időszaka: augusztus 4-től szeptember 4-ig 

Kategóriák: búza, láger, barna 

Elbírálás időszaka: szeptember 5-12-ig 

Ünnepélyes díjátadó: szeptember 14. (részletek később)

sorkorcsolya2016 02

 

A pályaműveket fényképpel és recepttel mellékelve az MSSZ e-mail címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) várjuk. 

Az érdeklődők a részvételi feltételekről, szabályzatról bővebben a Sör mi több honlapján (http://www.sorszovetseg.hu/sor-mi-tobb/), illetve Facebook oldalán (https://www.facebook.com/sormitobb/?fref=ts) olvashatnak.

 

Egy személy, cég vagy szervezet több sörkorcsolyával is versenyezhet.

Kérnénk, egyértelműen tüntessék fel, hogy az aktuális pályaművet melyik kategóriában nevezik.

  

(fotók: a 2016-os pályázat zsűrizése és a 2016-os pályázat nyertesei)