Magyarország vezető biotermék forgalmazó cége tavaly ünnepelte alapításának 15. évfordulóját. A cég filozófiája, hogy működése révén hozzájáruljon az egészségtudatos táplálkozás népszerűsítéséhez.

Bár sósnak érezzük a burgonyachipseket, ez nem jelenti azt, hogy a sótartalmuk valóban magas. A Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karának munkatársai ugyanis kutatásaik során rávilágítottak, hogy sokkal intenzívebben érzékeljük a sót, ha az az ételek felületén található, mint ha egyenletesen oszlik el bennük.

A Nespresso célja, hogy érzéki élményeket kínáló, egyedülálló kávéőrleményeivel újra meg újra kellemes meglepetést szerezzen Klubtagjainak és a világ kávérajongóinak. Idén tavasszal a Nespresso Olaszország figyelemre méltó, sokszínű kávékultúrájából merít ihletet, kiemelve két különleges olasz város gazdag hagyományait.

Aranyérmet nyert bitter kategóriában az Unicum, és az Unicum Szilva a kiemelkedő minőségű párlatok világ-versenyén,  a World Spirits Award-on. A jubileumi – idén minden eddiginél nagyobb érdeklődésnek örvendő 10 éves klagenfurti versenyen a nemzetközi szakemberekből álló zsűri 30 országból érkezett 430 minőségi mintát kóstolt, minősített, magyar gyártású bitter eddig még nem ért el ilyen kimagasló eredményt.

Olaszok vehetik meg a mostanra 850 millió forintos beszállítói tartozást felhalmozó, csődközelbe jutott Óvártej Zrt.-t, amennyiben a társaság közgyűlése elfogadja a befektetői ajánlatot.

Több mint 1500 tonna húsvéti csokoládét gyártottak az idei szezonra a Nestlé diósgyőri üzemében, ennek 88 százalékát exportra termelte a cég. Idén tavasszal 21 országba jut el a Diósgyőrben készült figurás csokoládé.

További cikkeink...

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek