A Lucart felavatta új, magyarországi gyárát Nyergesújfalun. A több mint 19 millió eurós beruházással épített új üzem a közép- és kelet-európai piac kiszolgálásával jelentős fellendülést hoz majd a környék fejlődő gazdasága számára.

A snackgyártó Mondelez International vállalat áthelyezi a Negro cukorkák gyártását a törökországi Gebzében található üzemébe jövő év június végéig, ezzel megszűnik a Győri Keksz Kft. által üzemeltetett cukorkagyár működése Győrben - tájékoztatta a Mondelez Hungária Kft., valamint a Győri Keksz Kft. kommunikációs tanácsadója csütörtökön az MTI-t.

Az ősz nagy újdonsága a Pöttyösnél a szezon kedvencének számító gesztenye találkozása a friss túróval. Szeptembertől már a boltokban a gesztenyés Pöttyös, amivel 50 éves hiányt pótol a márka, hiszen eddig még sosem volt ilyen ízű termékük.

A Creativeworld a nemzetközi hobby-, barkács- és művészkellékek világszerte legfontosabb szakvására. 2018-ban 39 országból 336 kiállító mutatta be termékeit 9.266 szakmai látogatónak. 2019 január 26-29. között a világ minden tájáról érkező kulcsszereplő mellett számos új és visszatérő kiállító lesz jelen Frankfurtban, a Creativeworld szakkiállításon.

További cikkeink...

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek