A halak húsa az egyik legegészségesebb táplálék, hiszen szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavakat, teljesértékű fehérjéket, számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ezért fogyasztása már gyerekkorban is ajánlatos.

A hazai kkv-k több mint felének a szakemberhiány okozza a legnagyobb problémát – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból. A cégek kétharmada szembesült már az elmúlt fél évben a munkaerőhiányra visszavezethető nehézséggel, szerintük tapaszalt és nagy tudású munkaerőt találni a legnehezebb.

A hazai üdítőital-gyártók — a magyarországi élelmiszergyártó ágazatok közül elsőként — cukorcsökkentési vállalásokat tettek. A Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség ma bejelentett önkéntes vállalása szerint az alkoholmentes italok átlagos cukor- és kalóriatartalma 2020. év végéig 50 százalékkal lesz kisebb a 2010-es értéknél.

További cikkeink...

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek