A Henkel Magyarország ismét elnyerte a Business Superbrands címet. Emellett a vállalat márkái közül a Persil, a Perwoll, és a Schwarzkopf Superbrands, míg a Pattex Business Superbrands díjban részesült.

A Henkel Magyarország sorozatban már a tizennegyedik alkalommal, míg Pattex ragasztó márkája már az ötödik alkalommal kapta meg az egyik legismertebb nemzetközi márkaértékelési rendszerként számontartott Business Superbrands-díjat. Az üzleti szektor legkiválóbb márkái között szerepelni évről-évre azt jelenti, hogy a vállalat sikeres és megbízható, üzleti partnerei, vásárlói megelégedettségére innovatív, magas színvonalú termékeket kínál.

A Henkel Laundry & Home Care üzletág vezető mosószer márkája a Persil, és speciális mosószer márkája a Perwoll kitüntetett figyelmet kapott a Superbrands seregszemlén. A Persil idén már tizennegyedszerre, míg a Perwoll ötödszörre kapta meg a rangos elismerést. A mosószermárkák fenntarthatóság és innováció terén tett törekvéseit a fogyasztók örömmel fogadják. Már a boltok polcain a legújabb Persil, a Deep Clean Plus Active Fresh termékcsalád mosóporok, folyékony mosószerek és kapszulák formájában. A Perwoll népszerű termékei közül a Perwoll Renew & Care Caps variáns innovációként jelent meg áprilistól a kapszula szegmensben.

 A Henkel Beauty Care üzletág vezető márkájaként ismert Schwarzkopf ebben az évben már a hetedik alkalommal érdemelte ki a Superbrands-díjat. A Schwarzkopf az innovációt, a megbízhatóságot, a bizalmat és a szakértelmet szimbolizálja a fogyasztói és professzionális szegmensben egyaránt. Esernyőmárkaként számos márkát ölel magában a hajápolás, hajfestés és hajformázás területén. Az idei termékinnovációkat is a Schwarzkopf gyönyörű haj iránti szenvedélye vezérli.

A Superbrands és a Business Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.