Hírek
Tipográfia

A kulináris élvezetek és a jó borok szerelmesei szinte tobzódhatnak a programokban a következő napokban, hiszen az ország több helyszínén rendeznek szüreti és gasztronómiai rendezvényeket.

A „Kapj rá!” halfogyasztást ösztönző kampány roadshow-ja számos eseményre ellátogat: a Bábolnai Gazdanapokon, a Budapest Borfesztiválon, a Jász Expón és a Szigetköz ízei, Vármegye borai fesztiválon is ízletes halfalatokkal, különleges receptekkel és gyermekprogramokkal várjuk az érdeklődőket.

Országszerte négy helyszínen folytatódik a „Kapj rá!” halfogyasztást ösztönző kampány a hétvégén. A Bábolnai Gazdanapokon, 2018. szeptember 5-9. között Magyarország legnagyobb szabadtéri mezőgép kiállítását tekinthetik meg a látogatók, ahol a díszvendég Hollandia lesz. A precíziós gazdálkodásról és innovatív technológiákról szóló információk mellett ételekből és italokból sem lesz hiány, sőt, a „Kapj rá!” standjánál is csillapíthatják éhségüket az arra járók. A terítéken füstölt afrikai harcsafilé és pisztrángfilé lesz.

A Budapest Borfesztivál közönsége a kiváló borok mellett finom falatokat is kóstolhat, ha 2018. szeptember 6-9. között a Budai Várba látogat. Az Európa legszebb borfesztiváljaként nyilvántartott rendezvényen közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát ízlelhetik meg az érdeklődők. A nedűk mellett pedig számos ételkülönlegességet is megkóstolhatnak a rendezvény résztvevői.Az esemény ideje alatt a „Kapj rá!” standja is nyitva áll a látogatók előtt, füstölt halpástétommal és halfilével várjuk a halrajongókat. Ezen kívül gyermekfoglalkoztatóval, receptes kiadványokkal és ismeretterjesztő füzetekkel is készülünk.

Ezen a hétvégén Jászberénybe is érdemes lesz ellátogatni, hiszen 2018. szeptember 7-9. között rendezik meg a Jász Expo és Fesztivált. A családok számára is ideális program kézműves termékekkel, bográcsban rotyogó ételekkel, népi játékokkal, folklór- és könnyűzenei koncertekkel csábítja a Jászság fővárosába az érdeklődőket. A „Kapj rá!” standjához látogatókat füstölt afrikai harcsafilé és halpástétom fogadja.

A Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál is különleges finomságokkal és jóféle nedűkkel várja a közönséget 2018. szeptember 7-9. között Mosonmagyaróváron. A látogatók hagyományőrző programok sokaságát élvezhetik: lesz solymász bemutató, ijászkodás, lovas bemutató és kutya szépségverseny is. A „Kapj rá!” standja 11 és 18 óra között mindhárom napon ingyenes halkóstoltatással, receptfüzetekkel és gyermekfoglalkoztatóval várja az érdeklődőket.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek