Hírek
Tipográfia

Egy minőségi, finom fagylalt segít felidézni a kedvenc gyerekkori élményeiket, a nyaralások legjobb pillanatait, és a forró nyári éjszakákat, amikor csak egy halom fagyival lehet az erkélyen átvészelni a hőséget. Mellettünk van jóban-rosszban, és még a téli estéken is adunk neki egy esélyt arra, hogy hozzájuttasson minket pár huncut kilóhoz.

A fagyi elődjét először Kínában készítették el, és mivel a hideg édesség hihetetlenül népszerű lett, hamar bejárta az egész világot. Bár napjainkban akármikor kézbe vehetünk egy doboz hideg finomságot, nem volt ez mindig így.

Kezdetben csak az uralkodó elit tapasztalhatta meg, milyen élményekhez juttathat egyetlen gombóc fagylalt, később pedig, miután megjelentek az első nagyteljesítményű hűtőgépek, már nem gördült komolyabb akadály a fagylaltgyártás útjába. Mindenki számára elérhetővé vált az édesség.
Az 1800-as évek végén megnyitották Amerikában az első fagylaltgyárat, ahova valószínűleg sokan zarándokolnánk el szívesen, hogy a kapuban elmorzsoljunk néhány öröm- és hálakönnyet. Innentől már nem volt megállás, a szivárvány minden színében tündökölve, hívogatóan mosolyogtak a budapesti cukrászdák és kávéházak pultjairól is ezek a hűsítő finomságok.
A fagylalt összetartó erő lett, baráti összejövetelek, teadélutánok központi szereplőjévé vált. 

A ’70-es években a magyar ifjúsági filmeknek köszönhetően pedig a tévék képernyőjén is igazi bálvány lett, mi pedig mindannyian szívünkbe zártuk Bagamérit, aki a fagylaltját maga méri.

haagen dazs logo

A Häagen-Dazs fagylalt 1961-ben született meg Bronx-ban, a minőségi fagylaltok szerelmeseinek legnagyobb örömére.
A furcsa hangzású, különleges elnevezés Reuben Mattus nevéhez fűződik, aki órákig motyogott maga elé a konyhában nonszensz fantázianeveket, míg végre megtalálta az igazit. Ez a fagylalt pedig minden tekintetben igazi lett.

HaagenDazs MANGO RASPBERRY

A termékek egytől egyig olyan természetes alapanyagokból készülnek, mint a friss tejszín, a pasztörizált tej, a tojássárgája és a cukor, és gyümölcs, mogyoró, ostya vagy ínycsiklandozó öntet társul melléjük. Lazító- és tartósítószer-mentesen készülnek.

HaagenDazs HAZELNUT CRUNCH

Borús napokra, vidám pillanatokra, ünnepekre, és kulináris kalandozásokhoz is mindenki megtalálhatja a kedvenc ízét.

HaagenDazs STRAWBERRY20CHEESECAKE
A vanília, és a csoki mellett már lecsaphatunk az epres sajttorta, a ropogós mogyoró, a makadámdió, a csokoládés kókusz, a mangó-málna és a sós karamella nyújtotta mesés fagyi élményre is.

HaagenDazs MACADAMIA NUT BRITTLE

Attól függően, hogy mekkora adag fagylaltot szeretnénk felhalmozni otthon, választhatunk az 500 ml-es poharas, a 100 ml-es mini cup-ok és a 80 ml-es pálcikás jégkrémek közül is, amelyek láttán kicsik és nagyok egyaránt örömtáncot járnak. A csomagolás pedig magért beszél!

HaagenDazs MINIPOT FRUIT ATTRACTION

HaagenDazs VCA Brown

A legtöbb fagylalt hűsít, és mosolyt csal az arcunkra, és itt a Häagen-Dazs, amivel élmény az együtt töltött idő. Prémium minőség, exkluzív ízélmény, kiváló alapanyagok. Mi másra lehet még szükségünk egy forró nyári napon?

Primadisztribucio logo w2

 

 

 

 

Forgalmazó: Prima Disztribúció Kft.

www.primadisztribucio.hu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek