Kiemelt innovációs témák

Mozaik Lista

NIVEA MEN Protect & Care Borotva Stift Testre /NIVEA MEN Protect & Care Borotvagél Testre

A Pannon Kraft Magyarország Kft. új, ­széles port­fólióval jelentkezik a 2018-as húsvéti ­szezonban. A magas minőségű tejcsokoládé termékeket ­kézzel csomagoljuk, hogy minden részleté­ben tökéletesek legyenek.

Az After Shave alkoholmentes* formulája megnyugtatja a bőrt és ­enyhíti az irritáció érzését, a bőrbírt és a ­száraz bőr érzését.

A Pickwick Joy of Tea egyedi, inspiráló csomagolása kiugrik a polcokról.

Gyengéd sminkeltávolítás.

A Paloma termékcsalád ­különböző variánsai erős ízű, robusta kávé­szemek felhasználásával készül­nek.

A kis kiszerelésű ízesített vízpiacon sikeres Kubu Waterrr, a gyerekeknek szóló ízesített víz piac megteremtője most a természetes ásványvíz piacon kínál új terméket.

Fedezze fel a Fa Island Vibes Fiji Dream vegán izzadás­gátló dezodort görögdinnyés és ylang-ylang illat­tal.

A Fa Island Vibes Hawaii Love test­radír vegán tanúsítvánnyal ­rendelkező radírozós tus­fürdője selymes puha bőrérzetet ad, miközben gyengéden hámlasztja a bőrt, ez­által a természetes és folytonos bőrmegújulás alapját képezi.

Fa Island Vibes Fiji Dream vegán tusfürdő vitalizáló, tenger­parti hangulatot idéző görögdinnyés és ylang-ylang illattal.

A SecureFitTM egy egyedülálló, csakis a Libresse termékekre jellemző technológia, amely lehetővé teszi, hogy az egészségügyi betét speciális formája révén elöl is, hátul is tökéletesen alkalmazkodjon a test vonalaihoz, így mozgás közben is a helyén marad.

A megújult Libero Newborn pelenkák gyengéden óvják az újszülöttek érzékeny bőrét az első hónapokban.

Termékmix aktuális szám

 

 

termekmix banner 2018 februar 2


button belelapozok

Chef&Pincér magazin

Banner Chefpincer 2018 januar

web gombok zold belelelapozok