Jövő hét szerdán várja harmadik alkalommal az élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari, gasztronómiai, valamint csomagolóipari szakembereket a Sirha Budapest a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A kiállítás fontos fóruma az újdonságoknak, hiszen a kiállítók minden alkalommal elhozzák legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat. Ezt a szervezők is támogatják, hiszen a Trade magazinnal közösen harmadik alkalommal indították el Innovációs Termékversenyüket öt kategóriában. A versenyen a kiállításon bemutatkozó cégek indultak, és bemutatták, hogy a legutóbbi Sirha Budapest óta milyen innovációval léptek a piacra. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt termékek pedig bemutatkoznak a szakkiállításon is.

Szintén az újdonságokra kerül a hangsúly a Future Store elnevezésű programon, amely több mint 500 négyzetméteren várja a szakembereket, hogy bemutassa nekik a kereskedelem legújabb trendjeit, a legnagyobb és leginnovatívabb márkák előremutató megoldásait, és szó lesz a szolgáltatás digitalizációról is.

Így akit érdekelnek a legfrissebb változások a piacon, mindenképp látogasson ki a Sirha Budapestre. A kiállítás szakemberek számára díjmentesen látogatható, ehhez a kiállítás weboldalán, itt szükséges regisztrálni: http://sirha-budapest.com/hu/regisztracio-jegyvasarlas

A Sirha Budapest továbbá számos világszínvonalú programnak ad otthont, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, az Omnivore Budapest, az International Catering Cup magyar döntője, de mindemellett igen gazdag konferenciakínálattal is készül.

sirha160511

A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.