Csomagolás
Tipográfia

Az online bevásárlás zero waste-módon történő házhozszállítása Brooklynt is elérte. A Wally Shop kísérletet tesz a bevásárlás megreformálására azáltal, hogy helyi, bio termékeket és nagytételben kapható árucikkeket kínál üzleteiben.


Az élelmiszert olyan csomagolásban szállítják, amelyet az áruház később visszagyűjt, majd újrahasznosít. Az új házhozszállítási szolgáltatás a világszinten jelentkező szemétproblémán illetve azon kíván segíteni, hogy csökkenti az egyszerhasználatos műanyagok mennyiségét úgy, hogy a fenntartható bevásárlást még kényelmesebbé teszi. Az ötlet a Wally Shop alapítójától és vezérigazgatójától, Tamara Limtől származik, aki felismerte, mennyi felesleges csomagolást használunk a mindennapok szintjén.

„Szeretnék segíteni lebontani azokat a gátakat, amik előttünk állnak, ha fenntartható módon akarunk vásárolni. Egy olyan házhozszállítási szolgáltatással, amely újrahasznosítható csomagolásban szállít ki friss helyi termékeket segíti a vásárlókat abban, hogy jobb döntést hozzanak vásárlásaik során és ehhez ne kelljen áldozatot hozniuk sem idejük, sem kényelmük tekintetében.” – mondta el Lim. „Az újrahasznosítható csomagolás támogatja a körforgásos gazdaság irányában tett törekvéseinket, amely folyamatnak majd nem lesz része a szemét.”

 

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek