A brit kozmetikai márka „Naked” márkanéven bőrápoló termékeket hoz forgalomba az európai piacon. Ezzel egy időben Manchesterben nyit egy üzletet, amely kizárólag műanyag csomagolás nélküli kozmetikai cikkeket kínál.

Ez a következő nagy lépés a növekvő fogyasztói tudatossággal összefüggésben a környezetvédelemmel és a Zero Waste trenddel kapcsolatos kérdésekben. Néhány hónappal azután, hogy sikeresen piacra dobta a világon elsőként a műanyag csomagolás nélküli alapozót, a Lush Cosmetics forgalomba hozza az új vegán bőrápolási termékeit.

A bőrápolási termékcsalád múlt hónapban debütált Nagy-Britanniában és Írországban, majd januárban az európai kontinensen is, és online is kapható egy egészen új, világméretű kampánnyal együtt. A kollekció mindent felölel – az arcolajoktól a szemmaszkokig – és minden tökéletesen mentes az állati eredetű és műanyag összetevőktől.

A Lush január 18-án nyitotta meg Manchesterben legújabb „Naked” üzletét. Az üzlet kizárólag műanyag csomagolás nélküli termékeket árusít, sőt a címkéket is kerüli, és lehetővé teszi a vásárlói számára, hogy a vásárolt termékek vonalkódját egy applikáció segítségével leolvassák.